اگر روسیه حمله کند؛لهستان فقط برای ۲ هفته جنگ مهمات دارد!

به گزارش خبرآنلاین، یکی از مقام‌های لهستانی به شبکه محلی پولست نیوز گفت که این کشور تولید تسلیحات را افزایش داده است تا ظرفیت کافی برای مقاومت در برابر حمله احتمالی روسیه را ایجاد کند. این عضو ناتو ۱۴۴ مایلی مرز مشترک با منطقه کالینینگراد روسیه دارد.

ایسنا به نقل از شبکه خبری راشاتودی، گزارش داد: مسکو همواره هرگونه قصد حمله نسبت به کشورهای ناتو را رد کرده و تاکید دارد که حمله به اوکراین با گسترش ناتو به سمت مرزهای روسیه آغاز شده است.

رئیس دفتر امنیت ملی لهستان در پاسخ به این سوال که آیا ذخایر مهمات و تسلیحات این کشور ممکن است فقط برای پنج روز جنگ دوام بیاورد، گفت که این مساله در بسیاری برخی از انواع مهمات ممکن است نه در همه دسته‌های مهمات.

وی ادامه داد، وقتی صحبت از مهمات برای سیستم‌های تسلیحاتی قدیمی‌تر می‌شود، که تولید آنها قبلا متوقف شده است، وضعیت بسیار پیچیده است. ورشو ذخایر خود را برای تامین تسلیحات به اوکراین تخلیه کرده است، اما این کار با احتیاط انجام می‌شود و در این مرحله، لهستان در حال تکمیل این ذخایر است.

این مقام مسئول دولت لهستان همچنین گفت، تا زمانی که درگیری اوکراین ادامه دارد، «ما در حال به دست آوردن زمان برای بازسازی پتانسیل نظامی خود، ظرفیت تولید و پر کردن ذخایر مهمات و تسلیحات هستیم.»

ورشو پروژه ۲.۶ میلیارد دلاری «سپر شرقی» را برای تقویت مرزهای شرقی خود راه‌اندازی کرده است و مقامات می‌گویند که مین‌های ضد نفر می‌توانند نقش کلیدی داشته باشند.

315 315

در حال انتقال به منبع اصلی

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا