جزئیاتی از تراشه قدرتمند آیفون۱۷!

دیجیاتو نوشت: به‌نظر می‌رسد که شرکت اپل می‌خواهد در سال ۲۰۲۵، مدل‌های آیفون ۱۷ پرو را به تراشه اختصاصی وای‌فای ۷ مجهز کند.

به گفته «جف پو»، تحلیلگر اپل، مدل‌های آیفون ۱۷ پرو در سال ۲۰۲۵ به تراشه وای‌فای ۷ اختصاصی اپل مجهز خواهند شد. درحال‌حاضر شرکت Broadcom تراشه‌های بلوتوث و وای‌فای آیفون را در اختیار اپل قرار می‌دهد. اما به‌نظر می‌رسد که اپل با توسعه تراشه‌های اختصاصی خود می‌خواهد دیگر به این شرکت وابسته نباشد. قابل‌ذکر است که وای‌فای ۷ می‌تواند حداکثر سرعت بیش از ۴۰ گیگابیت بر ثانیه را ارائه دهد.

براساس گزارش MacRumors، جف پو در یک یادداشت تحقیقاتی گفت که تراشه اختصاصی اپل می‌تواند یک تهدید بلندمدت برای شرکت Broadcom باشد؛ این شرکت درحال‌حاضر یک تراشه ترکیبی Wi-Fi و بلوتوث برای آیفون‌ها تأمین می‌کند. به‌نظر می‌رسد که اپل ابتدا تنها مدل‌های آیفون ۱۷ پرو را با تراشه‌های وای‌فای ۷ اختصاصی عرضه خواهد کرد. طبق گزارش‌ها، این شرکت در سال ۲۰۲۶، این فناوری را به کل سری آیفون ۱۸ خود گسترش خواهد داد. پیش‌ازاین نیز «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، جزئیاتی را از تصمیم اپل برای پایان‌دادن به همکاری خود با Broadcom تا سال ۲۰۲۶ منتشر کرده بود.

جزئیاتی از تراشه قدرتمند آیفون۱۷!

تراشه‌ وای‌فای ۷ اختصاصی اپل برای سال ۲۰۲۵

برنامه‌های اپل برای ساخت تراشه و تجهیزات خود صرفاً به وای‌فای ۷ منحصر نمی‌شود. این شرکت سال‌هاست که تلاش می‌کند با توسعه مودم‌های ۵G اختصاصی، وابستگی خود را به شرکت کوالکام کاهش دهد. بااین‌حال، اپل هنوز نتوانسته است در ساخت این مودم موفق شود. همچنین این شرکت قصد دارد نمایشگرهای میکرو LED خود را بسازد.

پشتیبانی از وای‌فای ۷ به مدل‌های آیفون ۱۷ پرو امکان می‌دهد تا داده‌ها را روی باندهای ۲.۴ گیگاهرتز، ۵ گیگاهرتز و ۶ گیگاهرتز به‌طور هم‌زمان با روتر مخصوص این استاندارد ارسال و دریافت کنند؛ درنتیجه سرعت وای‌فای سریع‌تر، تأخیر کمتر و اتصال مطمئن‌تر می‌شود. به گفته کوالکام، وای‌فای ۷ می‌تواند حداکثر سرعت بیش از ۴۰ گیگابیت بر ثانیه را ارائه دهد که نسبت به وای‌فای ۶E، افزایش سرعت ۴ برابری را فراهم می‌کند.

به‌طور کلی، اپل همچنان بر حرکت به‌سمت تراشه‌های اختصاصی تأکید دارد و به‌نظر می‌رسد که آینده خود را در این مسیر می‌بیند. این شرکت پیش‌تر با تولید اختصاصی تراشه لپ‌تاپ‌ها و جداشدن از اینتل توانست نه‌تنها بر جنبه عملکرد تراشه‌ها کنترل داشته باشد، بلکه محدودیت‌های مربوط به عرضه محصول را نیز کاهش دهد.

۲۲۷۲۲۷

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا