کاربرد دستگاه اکسیژن ساز در بهبود بیماران پس از عمل جراحی

حمایت از بیماران پس از عمل جراحی برای بهبودی کامل و استفاده از دستگاه اکسیژن ساز برای حفظ میزان اکسیژن خون طبیعی در بیماران، بسیار مهم و حیاتی است. اکسیژن تراپی و استفاده از دستگاه های اکسیژن ساز پس از عمل های جراحی، بسیار مهم است و هدف از اینکار، بهینه سازی اکسیژن رسانی به بافت و افزایش ترمیم زخم و کاهش خطر عوارض تنفسی در بیماران جراحی است.

گاهی اوقات ممکن است عارضه عمل اینقدر زیاد باشد که بیمار نیاز به استفاده از دستگاه بای پپ و ماسک بای پپ داشته باشد و یا حتی ممکن است برای بیمار لوله تراکئوستومی فیکس شود تا ترشحات ریه بخوبی ساکشن شوند.

اکسیژن درمانی پس از عمل جراحی به تسهیل در روند بهبودی زخم و اسکار پوست با تآمین اکسیژن کافی به محل جراحی بسیار مفید است. اکسیژن برای متابولیسم سلولی و ساختن کلاژن بسیار مفید و ضروری است که همگی در روند بهبودی زخم محل جراحی بسیار کمک کننده هستند. با افزایش اکسیژن رسانی به بافت، برش های جراحی و اسمار پوست بسیار سریعتر ترمیم می شوند و خطر عوارض زخم مانند عفونت و باز شدن پوست، کاهش می یابد.

دستگاه اکسیژن ساز که برای بیماران تنفسی مورد استفاده قرار می گیرد

چگونه دستگاه اکسیژن ساز روند ریکاوری را پس از عمل های سنگین جراحی، تسریع می بخشد؟

اکسیژن درمانی پس از عمل جراحی در تسریع ریکاوری اهمیت بسیار زیادی دارد. از طرف دیگر، میزان اکسیژن خون در همه ی افراد باید در سطح معمولی باشد و چون افرادی که تحت عمل جراحی قرار می گیرند ممکن است به علت بیهوشی میزان اکسیژن خون آنها حین عمل اُفت کند، استفاده از دستگاه کمک تنفسی مانند ونتیلاتور و دستگاه بای پپ ممکن است پس از عمل جراحی برای این افراد اتفاق بیفتد. میشه گفت استفاده از دستگاه اکسیژن ساز و اکسیژن تراپی پس از عمل جراحی برای حمایت از فرآیندهای فیزیولوژیکی مختلف صورت می گیرد.

اکسیژن درمانی بعد از عمل جراحی، برای مدیریت بیماران جراحی ضروری است و از عملکرد تنفسی بیمار، نیازهای متابولیکی و رفاه کلی بیمار پشتیبانی می کند. با اطمینان از طبیعی بودن میزان اکسیژن خون و اکسیژن رسانی کافی به بافت و جلوگیری از عوارض مرتبط با هیپوکسمی، اکسیژن درمانی نقشی بسیار حیاتی در بهینه سازی نتایج پس از عمل جراحی و تسریع در بهبودی بیماران دارد.

تآثیر دستگاه اکسیژن ساز در جلوگیری از عوارض ریوی پس از عمل جراحی

جراحی و بیهوشی اغلب می تواند منجر به دوره های گذرا هیپوکسمی (سطح پائین اکسیژن خون) و هیپوکسی بافتی (سطح پائین اکسیژن بافتی) به دلیل عواملی مانند آتلکتازی ناشی از بیهوشی، دپرسیون تنفسی و کاهش برون ده قلبی شود که بهترین راه مقابله با این عوارض، استفاده از دستگاه های کمک تنفسی و اکسیژن تراپی با استفاده از دستگاه های اکسیژن ساز یا اکسیژن سانترال بیمارستان است.

اکسیژن درمانی پس از عمل و بالا بردن میزان اکسیژن خون در بیمارن تنفسی یا افرادی که تحت عمل جراحی قرار می گیرند، با تکمیل سطوح اکسیژن در جریان خون و رساندن اکسیژن کافی به بافت های حیاتی به مقابله عوارض اُفت اکسیژن خون کمک می کنند. این امر به ویژه در بیمارانی که مبتلا به بیماری های قلبی و تنفسی هستند بسیار مهم است.

بسیاری از روش های جراحی، به ویژه آنهایی که شامل قفسه سینه یا شکم می شوند، می توانند بیماران را مستعد عوارض تنفسی مانند آتلکتازی، پنومونی و نارسایی تنفسی کنند و حیات بیمار را به خطر بیندازند. اکسیژن درمانی با حفظ اکسیژن رسانی بهینه و بهبود عملکرد ریه در حین عمل و پس از عمل جراحی نقش اساسی در پیشگیری و مدیریت این عوارض دارد.

حمایت از تبادل گاز ریوی، اکسیژن درمانی به جلوگیری از تجمع ترشحات تنفسی کمک می کند، خطر عفونت های ریوی را کاهش می دهد و انبساط ریه را تسهیل می کند، در نتیجه خطر دیسترس تنفسی پس از عمل را کاهش می دهد.

دستگاه اکسیژن ساز چگونه میزان اکسیژن خون را در بیماران بالا می برد؟

دستگاه اکسیژن ساز یک دستگاه پزشکی است که به شما اکسیژن اضافی می دهد. هوا از حدود 20 درصد اکسیژن تشکیل شده است. یک متمرکز کننده اکسیژن از هوای موجود در جو استفاده می کند، آن را فیلتر می کند و به شما هوایی می دهد که 90 تا 95 درصد اکسیژن دارد. برای خرید دستگاه اکسیژن ساز حتمآ با تجهیزات پزشکی های معتبر مراجعه کنید.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا