۶.۷ هزار تن گوشت قرمز در دامغان تولید می‌شود

[ad_1]

سیدمحسن طباطبائیان روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در شهرستان دامغان ۲۵۰ واحد دامداری دام سنگین و ۸۵۰ واحد پرورش دام سبک وجود دارد. 

وی به ظرفیت دامداری‌های شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در دامداری‌های دامغان ۳۸۰ هزار دام سبک و ۱۲ هزار راس گاو و گوساله شیری و پرواری پرورش می‌یابد. 

طباطبائیان اظهار داشت: بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تُن گوشت دام سبک، سنگین و شتر سال ۹۸ در شهرستان دامغان تولید شد که از این میزان یکهزار و ۲۰۰ تُن گوشت در شهرستان مصرف شد. 

وی اضافه کرد: از گوشت‌های تولیدی در شهرستان، پنج هزار و ۵۰۰ تُن گوشت به خارج از استان سمنان از جمله استان مازندارن، تهران و خراسان رضوی ارسال شد. 

طباطبائیان تصریح کرد: سه واحد گاوشیری با ظرفیت ۱۰۵ راس، یک واحد بوقلمون با ظرفیت ۲ هزار قطعه و ۶ واحد بره پرواری با ظرفیت یکهزار و ۷۰۰ راس سال گذشته در دامغان آغاز به کار کرد. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان خاطرنشان کرد: بیش از چهار هزار نیروی انسانی در دامداری‌های ‌شهرستان در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند. 

حدود ۵۰ درصد دام های دامغان توسط عشایر نگهداری و پرورش داده می‌شوند. 

شهرستان دامغان در فاصله ۱۱۵ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان، حدود ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید