[ad_1]
حسین اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هدف از این اقدام پیشگیری از بروز خسارت به مالکان واحدها و ترویج فرهنگ صنعت بیمه در جامعه و جبران بخشی از زیان های وارده به منازل مسکونی از سوی بیمه است.
وی اضافه کرد: با توجه به شروع فصل پاییز و زمستان و آغاز بارش ها در مناطق شهری و روستایی و احتمال وقوع سیل در منطقه ، مدیران و مسوولان دستگاه های ذیربط اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان باید در مواقع بحران با حضور سریع و به موقع خود در محل ، اقدامات لازم را انجام دهند.
وی اضافه کرد: بلایای طبیعی قابل پیش بینی نیست، افزایش توانمندی و حفظ آمادگی دستگاه های اجرایی به منظور رویارویی با حوادث و بلایای طبیعی جهت مقابله و کاهش اثرات آن یک اصل مهم و ضروری است.
معاون فرمانداری اردکان تصریح کرد: در بحث مدیریت بحران تمامی دستگاه های اجرایی باید همیشه آمادگی لازم را داشته باشند تا با ارائه خدمات به موقع و مدیریت صحیح ، بتوان صدمات و خسارات را به کمترین حد ممکن کاهش داد.
اسماعیلی اظهار کرد: رزمایشی به منظور سنجش و ارزیابی سطح آمادگی ادارات عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان بدون هماهنگی به منظور ارزیابی میزان آمادگی دستگاه های اجرایی برگزار میشود تا در صورت لزوم برنامه ریزی ،تعامل و هماهنگی و تمهیدات لازم معمول ،تا در زمان بحران بتوانیم حوادث را پوشش دهیم .
وی یادآور شد: در بحث مدیریت بحران امکانات و تجهیزات و آماده و به روز بودن این امکانات خیلی مهم است و می طلبد که دستگاه های اجرایی مرتبط امکانات و تجهیزات دستگاه های ذیربط خود را احصا کنند تا در صورت کمبود امکانات بتوان قبل از وقوع بحران نسبت به رفع کمی و کاستی های موجود اقدام کنند.
این مسوول گفت: مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان با دقت و سرعت عمل نسبت به شناسایی و پیگیری نقاط بحرانی و حادثه خیز تلاش کرده و رییسان ادارات شخصاً پیگیر امورات باشند.
اردکان ۱۱۷ روستای سکنه دارد و مرکز این شهرستان ۱۰۵ هزار نفری در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد که متشکل از شهرهای عقدا، احمدآباد و اردکان است.
[ad_2]
Source link