طرز تهیه زرشک pilaf با مرغ؛ اتاق و خوشمزه است

برای بهبود طعم زرشک pilaf ، قطعات زرشک پلو با مرغ کلیک کنید را قبل از پختن در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ، سپس پیاز ، ادویه و آب را اضافه کنید.
پ
زرشک pilaf با مرغ

طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی

فارارو – زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای اصلی زرشک پلو با مرغ ما به عنوان ایرانی است ، بنابراین یکی از اصلی ترین مهمانی ها و مجالس است و این غذا در بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است ، بنابراین امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه زرشک pilaf با مرغ به هیچ زرشک پلو با مرغ وجه کار دشواری و پیچیده ای نیست ، اما بدون شک نکاتی وجود دارد که هنگام پختن این غذا باید رعایت شود تا طعم خوبی به دست آید.

طرز تهیه مرغ خوشمزه برای مهمانی

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ مخصوص 4 نفر
مرغ 4 قطعه
2 پیاز متوسط
2 هویج متوسط
2 تا 3 ساقه کرفس زرشک پلو با مرغ
مربای زردچوبه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری نمک
1 و 1/2 قاشق غذاخوری را بچسبانید
قرص های سهام مرغ 1.5 قطعه
زعفران دم کرده غلیظ 6 قاشق غذاخوری
آب لیمو 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
گلاب و 1/2 قاشق غذاخوری
فنجان زرشک 1 و 1/2
4 قاشق غذاخوری شکر
خلال پسته 75 گرم
بادام خرد شده 75 گرم
در صورت لزوم روغن یا کره
4 فنجان برنج زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه مرغ سرخ کرده

قبل از ورود به روش تهیه ، ابتدا باید در مورد مواد اولیه توضیح دهیم:

1- نکاتی در رابطه با مرغ زرشک pilaf
برای تهیه مرغ تر و خوشمزه تر ، همیشه آن را در نمک زرشک پلو با مرغ + فلفل سیاه + مایع یا روغن زیتون + پیاز + کرفس + هویج + زردچوبه یا زعفران + ساقه جعفری + برگهای معطر مزه دار کنید و اگر حداقل 2 ساعت در یخچال قرار داده اید در یخچال قرار دهید. این از روز قبل هنگامی که مواد را به مرغ اضافه می کنید زرشک پلو با مرغ ، خیلی خوب است که آنرا با دست ورز دهید ، به طوری که مواد داخل مرغ جذب شوند. کامل نباشید ، زیرا طعم اینها غالب است.

طرز تهیه مرغ

طعم دادن به مرغ باعث می شود مرغ زرشک پلو با مرغ بهتر شود و همچنین به خلاص شدن از شر بوی بد مرغ کمک می کند. علاوه بر این ، باعث می شود بافت مرغ توخالی باشد و مرغ را در هنگام سرو نرمتر کند ، بنابراین طعم دهنده باعث افزایش کیفیت غذای شما می شود ، بنابراین اگر وقت و حوصله دارید ، حتما از قبل زرشک پلو با مرغ را مزه دار کنید.

زرشک پلو با مرغ ریش ریش

2- نکات مربوط به سهام
برای زیباتر شدن مرغ ، آن را به جای آب آن را با سهام (عصاره مرغ) ، ساقه کرفس و هویج بپزید. سهام یا آبگوشت ، مرغ ، ماهی یا سبزیجات زرشک پلو با مرغ با گرم کردن استخوان ها با سبزیجات ساقه و تعداد کمی ادویه جات ساخته می شوند.

از ذخایر موجود در انواع سوپ ها ، سس ها زرشک پلو با مرغ و البته بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود و تأثیر زیادی در طعم غذا می گذارد. شما می توانید سهام خود را در خانه تهیه کنید یا آن را در سوپر مارکت ها آماده تهیه کنید.

توجه داشته باشید که اگر از سهام استفاده می کنید ، زرشک پلو با مرغ در آخر نمک را به مواد غذایی اضافه کنید ، زیرا موجودی کمی شور است و در هنگام استفاده از انبار اغلب نیازی به نمک نیست ، بنابراین در آخر غذا را مزه دار کنید ، زرشک پلو با مرغ در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *