دامپزشکی آذربایجان‌شرقی خبر خروج لاشه بدون طی فرآیند پیش سرد را تکذیب کرد

[ad_1]

 در تکذیبیه این اداره کل آمده است: در پی مباحث منتشر شده در فضای مجازی در مورد خروج لاشه بدون طی فرآیند پیش سرد از کشتارگاه صنعتی دام سهند شهرستان بناب به استحضار مردم شریف استان مزیرساند طرح خنک سازی لاشه های دام در سطح استان آذربایجان شرقی به عنوان اولین استان در کشور که به طور کامل این طرح را از سالیان گذشته اجرا کرده است .

بر این اساس هم اکنون در تمامی کشتارگاههای صنعتی (شامل ۳ واحد) و غیرصنعتی (شامل ۱۱ واحد) استان با نظارت مسئولین فنی- بهداشتی و ناظرین دولتی مستقر در کشتارگاهها با نظارت دقیق و با هدف تکمیل فرآیند تولید گوشت و کاهش انواع مخاطرات بهداشتی در حال انجام است و از این رو همواره اطمینان بخشی به مصرف کنندگان و شهروندان از بابت خرید گوشت قرمز استحصال شده در سیستم کشتارگاهی استان (دارای مهر بازرسی و برچسب نشانه گذاری تکمیلی) داده می شود.

بر اساس این اطلاعیه در روزهای اخیر به رغم محدودیتهای اعلام شده در خصوص کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا برای عموم افراد جامعه، واحدهای کشتارگاهی استان و پرسنل این مجموعه ها و مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین دولتی و سیستمهای نظارتی دامپزشکی استان  همچون گذشته مشغول به فعالیت می باشند و در مورد خبر منتشر شده در مورخه ۲۲ فروردین امسال، لازم به توضیح که در حین بازرسی به یک مورد مشکوک برخورد شده بود که پس از بررسی مستندات ارائه شده توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان، مشخص شد که لیبل نصب شده بر روی لاشه غیرمجاز و بدون داشتن مجوز حمل در یکی از قصابی ها متعلق به کشتارگاه صنعتی بناب نبوده و تحقیقات قضایی با پیگیری های این اداره کل در همین خصوص در حال انجام است .

دامپزشکی آذربایجان شرقی این اطمینان را به شهروندان داده است که عملکرد کشتارگاه های صنعتی و سایر کشتارگاه ها کاملا تحت نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی قرار دارند و هر شخصی که بخواهد از مهر و لیبل و شناسنامه های صادره از کشتارگاه ها سوء بهره برداری کند به شدت برخورد و تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت و همچنان موضوع نظارت بهداشتی در کشتارگاههای دام استان به ویژه نظارت بر طی مراحل خنک سازی لاشه های دام به طور جدی در همه این واحدها انجام و تمامی فرآیند آن از حیث نگهداری و حمل و نقل به صورت کامل مستند سازی می شود.

نگهداری گوشت در پیش سرد کن، سبب ایجاد فرآیند جمود نعشی شده که علاوه برافزایش کیفیت گوشت، سبب از بین رفتن عوامل بیماریزا در گوشت می شود.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید