
[ad_1]
«حسین میرزایی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: معاونت سوادآموزی آموزی آموزش و پرورش استان مرکزی با پوشش حجم ابلاغی و حتی درصدی بیشتر از آن موفق به کسب این رتبه شده است.
وی مرکزی را از جمله استانهای با میانگین بالای باسوادی در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: جست و جوی افراد بی سواد و کم سواد از طریق روشهای مختلف میدانی و نیز شناسایی اولیای بی سواد دانشآموزان انجام شده است.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: این معاونت در مدت چهارسال گذشته در زمینه شاخصهای ۳۲ گانه نهضت سواد آموزی نیز توانسته رتبه خوب و قابل تقدیر را به دست آورد.
میرزایی یادآورشد: اجرای طرح مجازات جایگزین حبس برای زندانیان با جرایم غیر عمد که مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم دارند از جمله اقدامات برای آموزش به افراد بی سواد و کم سواد بود که اجرای این طرح کاهش ۱۰ تا ۱۲ درصدی ترک تحصیل در استان و افزایش ۱۰ درصدی قبولیها در استان را به همراه داشت.
وی ریشهکنی بیسوادی اولیا را از جمله برنامههای اولویت دار آموزش و پرورش استان عنوان کرد و ادامه داد: انعقاد تفاهمنامه با دادگستری و کانون وکلای استان مرکزی برای شناسایی افراد بی سواد و اجرای نخستین جشنواره الگوهای برتر تدریس در استان از دیگر اقدامات برای شناسایی افراد بی سواد و افزایش باسوادی بودهاست.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی برگزاری دوره مهارت کار با رایانه را از دیگر اقدامات معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان در مدت سه سال گذشته عنوان کرد و گفت: ۳۰۰ نفر از سوادآموزان دوره انتقال استان از آموزشهای این دورهها بهره مند شده و امسال نیز ۱۰۰ نفر در این دوره حضور می یابند.
۳۲ هزار و ۲۲۹ بی سواد و کم سواد بر اساس آمار سرشماری سال ۹۵ در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در استان مرکزی وجود دارد.
[ad_2]
Source link